Trött och utmattad? Tappat gnistan?

 

Grattis!

 

Det kan bli vändpunkten i ditt liv…..


 
Utmattningssyndrom ska tas på allvar men behöver inte betyda att din ork försvunnit för alltid. Tvärtom, den kan komma tillbaka och även bli till det bättre! Svårt tro om vi läst artiklar som säger motsatsen eller träffat människor som blivit sjukskrivna en längre tid. 

Det kan naturligtvis handla om vilken grad av utmattning du befinner dig i – ju tidigare du tar hjälp desto bättre är det förstås. En stark önskan om förändring kan dock förflytta berg. Det är min erfarenhet. 

                                                                   Hej!

Mitt namn är Karin Fjällström och jag har under mina 27 år som psykolog haft förmånen att få följa många personer i utmattning tillbaka till ett njutbart liv, där livsgnistan tänts och glädjen hittat tillbaka.

                            Ett liv som till och med har känts bättre än det var innan!

Utmattning kan bli en vändpunkt för oss. Vi har under en längre tid inte lyssnat till oss själva. Annat har fått komma först - jobbet, mamma, sambo, barnen. Att sätta oss själva i högsta prioritet har varit fult, fel och egoistiskt. Så gör man inte! Föreställ dig nu att du sätter dig själv högst i prioritet fr o m idag. Det kan bli starten till något nytt!

                                       En ny modell för att hantera utmattning och stress

Jag har tagit fram en modell för att hantera just utmattning. En modell som hittills varit mycket framgångsrik och uppskattad.

Låt mig få visa hur du kan använda den här modellen för att komma ur din utmattning, hitta din ork och glädje igen där livsgnistan brinner och du känner dig fylld av kraft och lust igen.