Vi är energi! Vi är skinande ljus! Vi är den rena essensen!

Grattis!

Att veta vem du är förändrar ditt liv…..


 
Att vara människa på jorden i dag, med allt som skrämmer, gör att vi kan tappa fotfästet och tappa hoppet om en bättre värld. Men allt mer ljus kommer in på jorden och slöjan blir allt tunnare för att avslöja allt mer av vår sanning och vårt syfte. När vi känner av det ljuset - som är kraften inom oss och vår rena essens - förändras vår världsbild. Vi ser helt plötsligt lösningar och möjligheter som tidigare varit dolda för oss. 

Med så mycket mörker omkring oss är det tid att bli en alkemist. Är du redo att bli den du är, det ljus av vibrationer som är din rena essens, den som omvandlar mörker och delar ljuset med andra? Är du redo ta reda på vad som hindrar dig idag att slå ut i full blom?  Är du redo att upptäcka dina gåvor och talanger och se vad ditt nästa steg i livet är! 

                                                                 Hej!

Mitt namn är Karin Fjällström och jag har under mina 28 år som psykolog haft förmånen att få följa många personer tillbaka till ett njutbart liv, där livsgnistan tänts och framtidsscenariot blivit tydligare och ljusare. Vi kan kalla det för alkemi, att omvandla mörkret inom oss till ljus. Du som vill göra den här resan med mig vet att det finns en värld bortom den vi kan se med blotta ögat. En andlig värld där Gud/Livet är högst närvarande. Den osynliga gudomliga världen som vi kan bli allt mer bekant med.

Allt är energi som vibrerar på en viss frekvens; det gäller både träd, växter, djur och människor, men även musik, mat och annat vi har omkring oss. Vi vill alla vibrera på en så hög frekvens som möjligt eftersom det är där vi upplever en större glädje, harmoni och lycka. Denna gudomlig energi vi känner inom oss, är den vi egentligen är. Vi är skinande ljus och ren essens!
                                                            Hur är sessionerna upplagda!

Jag lyssnar in vad du vill ha hjälp med och pratar sedan ljusspråket en stund så att vår vibration höjs och efter det kallar jag in den ärkeängel som är för ditt högsta bästa att svara på dina frågor och ge budskap. Svaren är kanaliserade och innefattar även budskap utifrån min erfarenhet som psykolog vilket t ex kan innebära att vi går vidare med att gör en transformation av dina övertygelser. En session kan vara mellan 30-60 minuter beroende på hur tydlig din fråga och dina behov uttrycks. Under hösten och våren arbetar jag via webben eftersom jag är på resande fot. Vi kan välja mellan zoom, skype, whatsapp eller telegram.