Det här gör mig gott!

loading...

Välkommen!

Jag har 28 års erfarenhet av arbete som legitimerad psykolog. Har mött mer än 3000 personer i mitt arbete. Varje person så perfekt och fantastisk som livet självt. 

Startade mitt företag år 2007. Drivkraften har varit mitt eget sökande och min egen längtan efter att finna svaret på vad livet egentligen går ut på. Maj-Britt Lindahl har varit en oerhört viktig person för min personliga utveckling, både som lärare, psykoterapeut och handledare. Min andliga utveckling började 2006 med mindfulnesskurser som fortsatte med kurser inom esoterisk och andlig vägledning där Monica Ljungberg-Öhrn har varit en viktig källa till visdom.

Nu har jag funnit mitt svar! Vilket gör att jag kan dela med mig av det som skänkts mig, nämligen vägar till mer kärlek, glädje, kraft och magi. Välkommen!


Livets träd

Livets träd som jag älskar.
Är en uråldrig symbol som återfinns i myter världen över. Trädet är en symbol för Livet; dess cykler, vitalitet, visdom, kommunikation, hälsa och helhet. Trädet förenar himmel & jord, med rötterna djupt ner i jorden och kronan högt upp i himlen ~ en uråldrig arketypisk bild för Helhet.

Once upon a time far away, there was a tree as closeby as the Heart can imagine.