Expansion

För dig som vill expandera ditt medvetande


Du vet att du är Gudomlig och ingår i det Gudomliga Fältet och du vet att du ytterst är energi som vibrerar på en viss frekvens.

Du vill få svar på någon av följande frågor:
  • Hur kan jag expandera och nå min högsta potential?
  • Vilka tecken finns att jag följer Min sanning i Livets flöde?
  • Vilket är mitt nästa steg?
  • Hur höjer jag min vibration?
  • Vad stoppar mig på min resa?
  • Vilka är grundorsakerna?
  • Vad öppnar fler dörrar?
 

Vad är kanalisering, ljusspråk och toningsång?
 

Att vara ett kärl för inkommande kärleksfyllda budskap från bl a ärkeänglar känns som nåd och salighet. Jag överlämnar mig till att vara en kanal för information från högre dimensioner samtidigt som jag har tillgång till min erfarenhet som psykolog. Så du får tillgång till det bästa av två världar, psykologens och hennes guiders visdom. 

Du får först ett generellt budskap och vägledning gällande din unika livssituation och därefter svar på dina personliga frågor. Det här gör att den information som förmedlas är relevant och precis vad du behöver i stunden vilket möjliggör ett skifte och en transformation.

Något annat som hjälper din expansion är att jag använder mig av ljusspråk och toningsång under sessionerna. Det här ökar din livsenergi och är transformerande i sig då det förmedlas ljuskoder som aktiverar din ljuskropp.

Ljusspråket och toningsången öppnar upp en kanal till mina guider. Här får jag information genom hjärtat i form av sensationer i kroppen och inre bilder. Det här är min själs sätt att kommunicera.  

Det jag gör är en fördjupning av det jag tidigare gjort! Här kombinerar jag discipliner så att du får ut det bästa möjliga av våra sessioner.

 

To be like new!