Klienter berättar

Karins kanalisering tar fram viktig information jag söker om mig själv på det mest milda, kärleksfulla och självsäkra sättet. Hennes gåva och visdom hjälper mig att vägleda mig vid vägskäl i mitt liv. Jag kom bort från våra sessioner och kände mig utvilad, energisk och inspirerad.

Carol Sherman
Chicago USA

Jag upphör aldrig att förvånas över klarheten och precisionen i information som kommer fram när kanalen själv har en så hög frekvens av ren intension med renhet i hjärtat. Karin är en sådan kanal! Livsförändrande! Evigt tacksam!!!

Christine Athena Medici  
USA

Jag har fått healing och kanaliserad vägledning av Karin flera gånger. Det har alltid varit värdefullt. Karin är en väldigt klar kanal och jag känner mig trygg med hennes arbetssätt. Hennes tjänster har hjälpt mig framåt i min andliga och personliga utveckling.

Anna, Enköping Sverige, dec 2023
Pratade med Karin i ungefär en halvtimme. Mängden information som kom fram var fantastisk. Rafael kom igenom i det här samtalet. Jag kunde ställa vilken fråga som helst, som hon sedan skulle ställa till Rafael med hjälp av ljusspråket hon talar. Hon får ett omedelbart svar, som vi kan diskutera och så småningom dyka djupare in i. Att ha en konversation med Rafael på detta sätt var inget annat än fantastiskt.

Ämnet för mitt samtal handlade om mitt livsuppdrag. Jag fick ny information om mig själv, som hjälpte mig att klargöra mina nästa steg på det uppdraget. Jag fick tips på hur jag skulle förbättra min resa och jag fick konkreta svar på konkreta frågor. Saker som jag redan visste svaren på, bekräftades och fick mig på så sätt att veta att jag är på rätt väg att uppfylla mitt uppdrag. Jag fick ny information som fick mig att tro ännu mer på min resa, och verkligen, verkligen ser fram emot mina nästa steg. Jag hade också information som jag knappt kunde tro, men om den visar sig vara sann har jag en helt fantastisk framtid framför mig. Mina frågor besvarades och jag hade massor av information som jag inte ens hade vågat fråga om.

Jag kan bara ge Karin mina varmaste rekommendationer.

Om du vill ha ytterligare insikter om dig själv, ditt förflutna, nutid eller framtid rekommenderar jag helt klart att ta ett samtal med henne - och Rafael eller den som kommer att komma fram för dina frågor. Njut, det gjorde jag!

Robert Klujeff
Danmark

 
Jag är - som schweizisk jungfru - ganska rationell och van att hitta nödvändiga svar på egen hand. Jag fick en kanalisering med Karin i födelsedagspresent och var inte säker på vad jag skulle tro eller förvänta mig av den.

Som en förberedelse ombads jag ta med mig frågor och - så här i efterhand - är det värt att lägga lite tid på det för att få ut det bästa av tiden med all vägledning Karin kan bjuda in och kanalisera. Frågorna är, vad jag har förstått, faktiska dörröppningar och låter den information som kommer genom Karin gå djupt in.

Kanaliseringen var väldigt personlig, djupgående och absolut hjälpsam – jag skulle till och med kalla det transformerande. De meddelanden jag har fått hjälpte mig att se ursprunget till livslånga omedvetna mönster i mina relationer som var rörande och befriande på samma gång. Att bli sedd och bli medveten på den djupa och kärleksfulla nivån tillät mig att förändra dem direkt - ett sant mirakel.

Jag är oerhört tacksam för Karins gåva. Hon är mycket varmhjärtad, tydlig och precis i det hon tar emot, och jag älskar att höra henne tala ljus språk och sjunga toningsång – dessa ovanliga frekvenser berörde och arbetade med mig på en nivå jag inte förstår, men upplevt. Har jag ytterligare frågor tvekar jag inte att kontakta Karin. Varför kämpa längre när våra guider väntar på att tala genom Karin till oss... Så om du letar efter en mycket speciell gåva (även till dig själv): DET är det här!

Vini Gassmann
Schweiz
Dikt - Förr och nutid Förbinder

Jag har tagits tillbaka till det förflutna,
Omgiven av gamla murar,
Känner ofta denna plats i mitt hjärta,
Med dess mystiska, kraftfulla kallelse.
 
Sitter bland de krossade klipporna,
Och där är jag ensam,
Känner sorg och förvirring
Skydd i denna stengrotta.
 
Bortom grottans ingång,
ligger fara, död och ondska,
men på något sätt har jag överlevt
bortom korruption och svek.
 
En kniv har sårat min kropp,
Men värre är mitt misshandlade hjärta,
För de som jag en gång litade på,
drar isär mitt folk.
 
Ber till Källan om hjälp
att se min vägs riktning,
att komma bortom denna djupa förtvivlan,
att få tillbaka styrka för min passion.
 
Inuti känner jag rädsla och tvivel
om att uppnå mitt uppdrag,
Ifrågasätter mitt sanna syfte i livet,
Blockerad av frågor och obeslutsamhet.
 
Att komma ihåg hur jag får kontakt med människor, genom att lyssna och ge råd,
att leda andra ut ur smärta och sorg,
återuppliva deras glädje och kärlek till flödet.
 
Återkalla dem jag har hjälpt
med gudomlig energi som strömmar genom mig,
nu återansluta med Källan,
känna av den Gudomliga Gnistan så tydligt.
 
Jag är redo att gå framåt,
Inte längre att gissa,
Mitt självförtroende är nu återställt,
I ledning av Källans välsignelse.

Anonym nov 2023