Klienter berättar

Tack Karin! Jag har inte ord för hur betydelsefull den här sessionen var! Jag mediterade efteråt och det kom en glädje då jag kände hur jag bokstavligen svepte in min dotter i bomull. Det var otroligt befriande, ett sagolikt lyft!

Åsa P, Uppsala Sverige , juni 2024

 
Jag kan inte uttrycka den klarhet och inre styrka  jag fick av dig Karin! Mina besök förändrade livet tack vare ett nytt perspektiv på mig själv! Jag skulle rekommendera (och har gjort) till alla mina vänner och familj! Du är en gåva till den här världen! Tack för att du hjälper mig!

Amy Storms, Florida, USA, juni 2024
Med tacksamhet avslutar jag de fem coachningsessionerna med Karin. 

Hon har via sitt unika sätt att kanalisering och via toning komma i kontakt med universums energier, tanka ner budskap, bilder, energi som har berört mina frågeställningar. 

Jag har blivit guidad av hennes varma, inkännande, klarsynta, insiktsfulla och humoristiska proffsighet som hjälpt mig transformera gamla trauman och trosföreställningar.

Jag har fått svar. Budskapen har varit tydligt levererade och av stort värde för mig där jag befinner mig i livet. 

De har kastat strålkastarljus på min fortsatta väg i detta liv och gett mig mer livskraft. 

Jag rekommenderar henne varmt. 

Anna L, Skåne Sverige, maj 2024
Kan varmt rekommendera Karin!

Karin har en psykolog bakgrund men det var inte därför jag valde att boka hennes 5 sessioner .
Hon är nämligen även
”uppkopplad ” använder sig av Light language och får bland annat änglakontakt .
Det var det som lockade min uppmärksamhet !

Det blev till 5 spännande , djupa , intressanta och inspirerande möten .Jag är så tacksam
Du ställer bara frågorna så öppnar sig en ny värld ….

Sessionerna är antingen på svenska eller engelska

Katja Wottke, Höganäs Sverige, feb 2024
Jag har precis genomfört 5 sessioner med Karin, under de senaste 2 månaderna, och herregud, vilken resa det har varit! Tar mig genom många olika livslandskap och tidsramar, och guidar mig sakkunnigt till en plats med utökad närvaro och frid.

Längs sträckan har det varit möten med några skuggor, alla tillåts komma upp till ytan för att kunna släppas. Upptäckten av ett barndomstrauma som hade blockerat sexuell energi i min kropp ledde till ytterligare en "nyckel", för att låsa upp en ursprunglig händelse av övergrepp i min kvinnliga härstamning som går tillbaka till 1300-talet. Föreställ dig att kunna läka, inte bara för dig själv, utan för så många generationer av kvinnor!

Genom min fördjupade förmåga att lyssna på min kropp har jag kunnat sätta bättre gränser och ta mitt utrymme i livet, på alla områden. Att göra val som leder mig till ökad harmoni, säkerhet och lätthet att vara.

Jag känner mig nu fri från ångest och rädsla och kan lita fullt ut på min egen inre vägledning och mer utvecklade intuition. Jag går självsäkert på min väg, med glädje och tacksamhet.

Lotta, Göteborg Sverige, dec 2023

 
Jag har fått healing och kanaliserad vägledning av Karin flera gånger. Det har alltid varit värdefullt. Karin är en väldigt klar kanal och jag känner mig trygg med hennes arbetssätt. Hennes tjänster har hjälpt mig framåt i min andliga och personliga utveckling.

Anna, Enköping Sverige, nov 2023
Karins kanalisering tar fram viktig information jag söker om mig själv på det mest milda, kärleksfulla och självsäkra sättet. Hennes gåva och visdom hjälper mig att vägleda mig vid vägskäl i mitt liv. Jag kom bort från våra sessioner och kände mig utvilad, energisk och inspirerad.

Carol Sherman, Chicago USA, sept 2023

Jag upphör aldrig att förvånas över klarheten och precisionen i information som kommer fram när kanalen själv har en så hög frekvens av ren intension med renhet i hjärtat. Karin är en sådan kanal! Livsförändrande! Evigt tacksam!!!

Christine Athena Medici, USA, sept 2023

 

Jag har tidigare konsulterat Karin för att få förtydliganden kring mitt livsuppdrag. På bara en halvtimme fick jag en massa ny värdefull information som jag har kunnat använda i mitt dagliga liv sedan dess. Jag bestämde mig därför för att gå för hela paketet och köpte 5 hela timmars konsultation. Det visade sig vara ett av mina bästa beslut i mitt liv angående mina barndomstraumor.

Skiftet mellan Karin och en medhjälpare från en annan dimension, fungerar oerhört bra. Hjälparen, Rafael, Michael, Metatron och andra kan se problem som jag inte är medveten om, och Karin kunde naturligtvis inte veta om. För mig kom situationer upp som jag absolut inte kom ihåg alls. Situationerna som dök upp så här, hade såklart stor relevans för min ryggsmärta och förklarade ytterligare en hel del frågor angående min personlighet.

Jag har aldrig kunnat minnas något från min barndom, men små bitar, före 12 års ålder. Med den här tekniken började jag plötsligt komma ihåg några av de situationer som var svårast för mig, och som orsakade några av trauman. Jag började minnas att jag såg min syster få den kärlek jag hungrat efter. Jag började se varför jag sakta skapade en sköld runt mig, som var extremt effektiv, men som också hindrade kärleken från att komma in i mitt hjärta. Att kasta ljus över sådana frågor gör det möjligt för mig att förstå mig själv bättre och ta itu med dessa frågor direkt. Ibland dök det upp situationer från tidigare liv, situationer som också förklarade några av mina problem här i livet. Jag bad inte om att barndomstrauman skulle åtgärdas, men de kom upp, för det är det som är nödvändigt för mig att hantera nu, för att kunna fortsätta med min resa i livet.

Jag är oerhört tacksam för detta. I 40 år har jag vetat att jag borde undersöka detta ämne, men har aldrig kunnat. Genom endast 5 sessioner har jag nu fått en djupgående förståelse för vad som hände, och hur det har format mitt liv fram till nu. Nu kan jag hantera det och fortsätta min tillväxt i livet.

Jag funderar nu på att köpa ytterligare 5 timmar, för att komma djupare in i dessa frågor. Jag kan bara ge Karin mina varmaste rekommendationer.

Om du vill ha ytterligare insikter om dig själv, ditt förflutna, nutid eller framtid rekommenderar jag helt klart att ta ett samtal med henne. Njut, det gjorde jag! Du kan boka henne via hennes hemsida: Hem | addessence.se

Robert Klujeff, Danmark, jan 2023

 
Jag är - som schweizisk jungfru - ganska rationell och van att hitta nödvändiga svar på egen hand. Jag fick en kanalisering med Karin i födelsedagspresent och var inte säker på vad jag skulle tro eller förvänta mig av den.

Som en förberedelse ombads jag ta med mig frågor och - så här i efterhand - är det värt att lägga lite tid på det för att få ut det bästa av tiden med all vägledning Karin kan bjuda in och kanalisera. Frågorna är, vad jag har förstått, faktiska dörröppningar och låter den information som kommer genom Karin gå djupt in.

Kanaliseringen var väldigt personlig, djupgående och absolut hjälpsam – jag skulle till och med kalla det transformerande. De meddelanden jag har fått hjälpte mig att se ursprunget till livslånga omedvetna mönster i mina relationer som var rörande och befriande på samma gång. Att bli sedd och bli medveten på den djupa och kärleksfulla nivån tillät mig att förändra dem direkt - ett sant mirakel.

Jag är oerhört tacksam för Karins gåva. Hon är mycket varmhjärtad, tydlig och precis i det hon tar emot, och jag älskar att höra henne tala ljus språk och sjunga toningsång – dessa ovanliga frekvenser berörde och arbetade med mig på en nivå jag inte förstår, men upplevt. Har jag ytterligare frågor tvekar jag inte att kontakta Karin. Varför kämpa längre när våra guider väntar på att tala genom Karin till oss... Så om du letar efter en mycket speciell gåva (även till dig själv): DET är det här!

Vini Gassmann, Schweiz, okt 2023
Dikt - Förr och nutid Förbinder

Jag har tagits tillbaka till det förflutna,
Omgiven av gamla murar,
Känner ofta denna plats i mitt hjärta,
Med dess mystiska, kraftfulla kallelse.
 
Sitter bland de krossade klipporna,
Och där är jag ensam,
Känner sorg och förvirring
Skydd i denna stengrotta.
 
Bortom grottans ingång,
ligger fara, död och ondska,
men på något sätt har jag överlevt
bortom korruption och svek.
 
En kniv har sårat min kropp,
Men värre är mitt misshandlade hjärta,
För de som jag en gång litade på,
drar isär mitt folk.
 
Ber till Källan om hjälp
att se min vägs riktning,
att komma bortom denna djupa förtvivlan,
att få tillbaka styrka för min passion.
 
Inuti känner jag rädsla och tvivel
om att uppnå mitt uppdrag,
Ifrågasätter mitt sanna syfte i livet,
Blockerad av frågor och obeslutsamhet.
 
Att komma ihåg hur jag får kontakt med människor, genom att lyssna och ge råd,
att leda andra ut ur smärta och sorg,
återuppliva deras glädje och kärlek till flödet.
 
Återkalla dem jag har hjälpt
med gudomlig energi som strömmar genom mig,
nu återansluta med Källan,
känna av den Gudomliga Gnistan så tydligt.
 
Jag är redo att gå framåt,
Inte längre att gissa,
Mitt självförtroende är nu återställt,
I ledning av Källans välsignelse.

Anonym nov 2023