Från mörker till ljus
Från ingen till någon
Från självhat till självkärlek

Är det vad du söker?

Grattis!

Då har du kommit rätt!
 

Har du någonsin tänkt "Är detta allt? Handlar livet verkligen inte om något annat?" Du söker något mer. Du vill en förändring och helst igår!

Du vill få kontakt med din sanning - din essens - din själ för att få svar på något av följande:

Vad är meningen med livet?
Varför mår jag så dåligt?
Vad kan få mig att må bra?
Hur hittar jag min inre styrka?
Vad kan få mig att våga?

Helande
Vad står mellan dig och det liv du önskar dig?

Vår barndom har format oss mer än vi tror. Vi kan ha varit med om trauman som vi inte kommer ihåg eftersom vi var så små. Av detta följer sårbarhet och övertygelser som gör att vi håller tillbaka eller lever ut våra känslor. 
Se mer om känslor här.

Att trycka undan sina sanna känslor, förneka smärtor och traumatiska upplevelser fängslar oss bokstavligen i det förflutna och tvingar oss att om och om igen upprepa beteendemönster från barndomen. Beteendemönster som vi lärde oss som barn för att bokstavligen kunna överleva.
 

Vad göra?

Vad kan några samtal göra för skillnad?Känslor får komma till tals, de kan uttryckas och få ett erkännande.

Du kan komma åt minnen så att trauman upptäcks.  Med hjälp av våra guider och deras gudomliga vägledning kan vi även komma åt minnen från tidig barndom och tidigare liv.

Du kan därmed få den medkänsla du länge har känt  behov av. Att få förståelse för hur du haft det som barn gör att du en gång för alla kan få dina behov tillgodosedda. 

Övertygelser (negativt självprat) som har följt dig sedan lång tid kan upptäckas och transformeras till något positivt. Detta med hjälp av metoder som passar just dig utifrån vad din guide rekommenderar.

Fem samtal under två månader räcker långt och kan väcka till liv den livsgnista som slockat, öppna upp för mer självkärlek, samt insikten att du inte längre behöver hålla dig själv tillbaka, du ÄR någon och du är viktig!

Välkommen att boka tid för en fri konsultation och se om detta är något för dig!