Psykologisk hjälp

Som psykolog kan jag hjälpa dig till....... ja berätta mera, jag lyssnar och ställer frågor. Som en fiol är du ditt eget instrument. Din musik kommer från djupet av dig och det är där ditt unika musikstycke kommer att ljuda med allt högre toner. När du funnit vilket instrument du spelar på och vilka toner som ljuder inom dig kommer världen få höra mer av dig.

Som Mindfulnessinstruktör kan jag finnas vid din sida när känslorna vill komma till uttryck. Känslor berättar något för oss - om oss själva. De är som vatten - lugna och fulla av bubblande glädje, instängda och hårda som is eller impulsiva som ett stormande hav. Oavsett vilken känsla - de vill berätta något för oss. De kan bli våra bästa vänner som navigerar och är med och bestämmer kursriktningen. Mindfulness är att säga JA till livet och att leva här och NU.

Priser

Psykologsamtal på Härjarö på söndagar alt per telefon, zoom eller skype
Privatperson
60 min   1.500 kr
Företag
60 min   2.500 kr

Investering flera samtal
Paket A för privatpersoner
5 samtal á 1200 kr gör 6000 kr totalt
Paket B för företag
5 samtal á 2.000 kr gör 10.000 kr totalt

Sjukvårdsförsäkring
Har du en sjukförsäkring, antingen privat eller genom ditt jobb eller företag, kan psykologsamtal ingå i den. Några försäkringsbolag har 5 sessioner som en start, andra har 10 sessioner, med eventuell förlängning.
Ta kontakt med ditt försäkringsbolag!  De kan ge besked om vad som gäller.

Målgrupp
Vuxna och ungdomar 
Kris, Utmattning, Depression, Panikångest, Trötthet, m m.
Barn, ungdomar, föräldrar
Skolvägran, Skoltrötthet

Krissamtal

När Du kommer till mig är jag, liksom jaguaren, fullt uppmärksam och helt upptagen av vad som händer i Dig och Ditt liv! 

Det finns hjälp! 

Livet känns kaotiskt och omöjligt just nu! Ett samtal kan ge ett handtag, ett verktyg, en nyckel - något att hålla sig i - när livet krisar. 

Ring 073-615 24 94 eller