Andlig vägledning

Som psykolog och andlig vägledare kan jag hjälpa dig till....... ja berätta mera, jag lyssnar och ställer frågor. Som en fiol är du ditt eget instrument. Din musik kommer från djupet av dig och det är där ditt unika musikstycke kommer att ljuda med allt högre toner. När du funnit vilket instrument du spelar på och vilka toner som ljuder inom dig kommer världen få höra mer av dig.

Jag kan finnas vid din sida när känslorna vill komma till uttryck. Känslor berättar något för oss - om oss själva. De är som vatten - lugna och fulla av bubblande glädje, instängda och hårda som is eller impulsiva som ett stormande hav. Oavsett vilken känsla - de vill berätta något för oss. De kan bli våra bästa vänner som navigerar och är med och bestämmer kursriktningen. 

Priser

Andlig vägledning 
30 min   400 kr
60 min   800 kr


Målgrupp
Vuxna och ungdomar 
Du som vill utforska din intuitiva sida och söker ett andligt uppvaknande.
 

Krissamtal

När Du kommer till mig är jag, liksom jaguaren, fullt uppmärksam och helt upptagen av vad som händer i Dig och Ditt liv! 

Det finns hjälp! 

Livet känns kaotiskt och omöjligt just nu! Ett samtal kan ge ett handtag, ett verktyg, en nyckel - något att hålla sig i - när livet krisar. 

Ring 0046 73-615 24 94 eller