Hur

Hur kan du få kontakt med den livskraft som finns inom dig?
Att ta sig egen tid, kunna slappna av och känna ett inre lugn kan vara starten. Kunna känna det som är skönt, behagligt och njutningsfullt i livet. Med hjälp av andlig vägledning kan du få klara och tydliga svar på vad som kan vara det första steget för just dig. 

Att tillåta sig längta och drömma kan vara nästa steg. Hur ser din framtid ut? Vad är det du längtar efter och drömmer om. Med hjälp av svar från en guide kan du få vägledning och ett möjligt framtidsscenario berättat för dig.

När lågan inom oss har börjat brinna (längtan och drömmarna finns där) är det enkelt att gå till handling och börja skapa kan man tycka, men ofta dyker en rädsla, ett motstånd upp. Det kan verka som en dålig relation, för lite pengar, fel jobb etc vilket ofta handlar om en övertygelse du burit med dig sedan barnsben. Här kan du ha hjälp av andlig vägledning men också övningar som leder till transformation av dessa övertygelser. 

Att veta att Gud/Livet alltid backar upp oss och alltid finns där till vår hjälp, är något vi har med oss genomgående under alla sessioner. Tilliten och tilltron till oss själva men även till Livet självt är av central betydelse när vi vill ha svar på frågan Vem är jag?

Vi börjar lägga märke till synkronositeter, tecken och all den hjälp som finns där för oss hela tiden. Tacksamheten infinner sig och med den en allt större medveten närvaro. Vi ser en möjlighet att vakna upp till den vi egentligen är dvs skinande ljus och ren essens förkroppsligad som den unika person vi är.